Behandlinger på klinikken

Du kan få hjælp til arbejdsskader, sportsskader, overbelastning og generelle skader. Samt kroniske lidelser og elitesportsudfordringer.
Se listen herunder og kontakt os, også hvis du har en problematik der ikke findes på listen.

Højtuddannede fysioterapeuter med over 10 års erfaring.

Alt fra skader, kroniske lidelser, midlertidige og post-operationsproblematikker, genoptræning og holdtræning.

Du kan få hjælp

…til alle former for skader, lidelser, genoptræning og smertelinding.

Hver patient er er forskellig og derfor er hvert behandlingsforløb skræddersyet til netop dine behov.

 • Sportsskader
 • Hofte og hoftedysplasi – se også www.dinhofte.dk
 • Kæbe og nakke
 • Knæ og fødder
 • Ryg og skyldre
 • Funktionel neurologi / funktionel træning / z-health
 • Screening og forbyggelse af skader
 • Trænin og styrketræning
 • Second opinions
 • Spesialtilrettelagt genoptræning
 • Sportsperformance træning
 • Meget, meget andet.

Hvis du har en problamtik, som ikke er beskrevet ovenfor, er du velkommen til at kontakte klinikken for at høre om det er noget vi kan hjælpe med.

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de spørgsmål som som vores patienter ofter stiller os.

Første konsultation vil typisk bestå af en indledende samtale, undersøgelse og behandling. Herefter vurderes behandlingsplanen videre fra. Vi vil ofte bede dig om at lave forskellige træningsøvelser både under konsultationen og som hjemmearbejde.

Efterfølgende behandlinger samler vi typisk op på, hvordan det er gået siden sidst, hvorefter vi undersøger videre og behandler.

Vi lægger vægt på at du får en god forståelse for din problematik. Det tror vi på giver en øget motivation for at arbejde med det samt en varig effekt af dit forløb.

Du er i kontakt med dig selv 24 timer i døgnet, og har derved muligheden for at lave store forandringer med de rette tiltag og øvelser.

Træning og øvelser mellem konsultationerne er en vigtig del af dit forløb og vil altid blive afstemt med dig ud fra din situation.

Vi tager udgangspunkt i den biopsykosociale forståelsesmodel, der er en moderne forskningsbaseret tilgang, hvor fokus er på en helhedsorienteret tilgang til smerter og smerteforståelse

At holde kroppen i gang er en vigtig grundsten i vores tilgang. Det er vigtigt for os, at du lærer at bevæge dig rigtigt og at du forstår, hvad hver enkelt øvelse gør samt hvordan din krop og hjerne påvirker hinanden.

Derudover lægger vi vægt på, at du får mest mulig ud af den tid du træner og at du har det sjovt imens

Vi bruger ikke standardprogrammer, men vil altid tilpasse hvert program til dit behov.

Disse ting kommer til udtryk i såvel dine behandlinger samt din træning hos os

Hold

På nuværende tidspunkt udbyder vi disse hold

 • funktionel ryghold
 • hoftehold på flere niveauer for bl.a. hoftedysplasi, ledlæbeskade, hoftebøjerirritation, CAM/Pincer

Kontakt os, hvis du er interesseret i at deltage på et hold

Har du brug for genoptræning tilretter vi et forløb, der tager udgangspunkt i dig og din situation.

Vi har både patienter, der betaler selv og patienter, der er dækkes af deres forsikring

PERSONLIG TRÆNING

Personlig træning hos os har fokus på, hvordan du kommer hen til dit mål. Det kan være at komme af med gamle skavanker eller at blive stærkere.  Det handler om, hvordan du får det bedste ud af den tid, du bruger på din træning, så du undgår irrelevante øvelser for dit mål.

Hvis I er to eller flere, der vil træne sammen er der mulighed for det. I vil stadig få jeres eget individuelle træningsprogram ud fra hver jeres situation og ønsker. Når I træner sammen, bliver prisen reduceret pr. person. Se mere under priser

PRÆSTATIONSFREMMENDE TRÆNING

Har du en marathon du skal løbe eller et VM du skal deltage i, så kan Jesper hjælpe dig.

Det kan også være, at du gerne vil kunne hoppe højere, løbe stærkere eller bevæge dig op på næste niveau af din sportsgren.

Jesper har mange års erfaring med præstationsfremmende træning/ performance enhancement på eliteplan og verdenseliteplan.

Jesper vil altid tænke ud af boksen, analysere dig og din sportsgren, så du er sikker på at gå veje du ikke har prøvet før – og dermed opnå dit mål.

Kontakt os, hvis du er interesseret i en snak.

Det siger patienterne

Læs om andre patienters oplevelser hos din personlige fysioterapeut.

Med økonomisk støtte fra mit forsikringsselskab har jeg gennemgået et intensivt og specialiseret forløb med personlig træning og behandling hos fysioterapeut Jesper Hedeager. Forløbet, der stod på over 8 uger, har markant forbedret mit helbred og dermed min arbejdsevne. Desuden har jeg opbygget en vigtig viden om min krops muligheder og begrænsninger. Det betyder, at jeg nu bedre kan træne på egen hånd uden at opleve tilbageslag som følge af forkerte bevægelser og overbelastning. Desuden har jeg fået værktøjer til at korrigere stillinger i arbejdssituationer og i andre udfordrede hverdagssammenhænge.

Konkret bestod mit forløb af 3 x 1,5 times individuel træning og behandling samt 1 times specialiseret holdtræning pr. uge. Fordelen ved et så intensivt forløb har været, at jeg har oplevet en hurtig progression og at tiden med  Jesper har rummet mulighed for at lægge behandling ind i løbet af en træning, når smerter er opstået. På den måde har jeg kunnet genoptage træningen og få fuldt udbytte af en session.

Efterfølgende træner jeg hos Jesper Hedeager 1 time pr. uge og går fortsat på det specialiserede hold. Jeg supplerer med selvtræning to gange om ugen, hvilket jeg nu er rustet til fordi jeg har værktøjerne til at korrigere, og fordi det intensive forløb har styrket min krop og dermed dens modstandskraft betydeligt.

Pia B. O. Madsen, 47 år, diagnosticeret med hoftedysplasi og Ganz-opereret.

Venlige hilsener,
Pia Offer Madsen
Byrådsmedlem, Venstre
Gruppeformand, Venstre
Assens Byråd

Har du brug for hjælp?

Kontakt klinikken allerede i dag!