Din Personlige Fysioterapeut

Jesper Hedeager og Kenneth Schmidt

Højtuddannet fysioterapeuter med over 10 års erfaring.

Alt fra skader, kroniske lidelser, midlertidige og post-operationsproblematikker, genoptræning og holdtræning.

Højt specialiseret fysioterapeut

Jesper Hedeager

Jesper er fysioterapeut med særdeles højt fagligt niveau. Han har mange års bred erfaring fra klinikverdenen, hvor han har set mange forskellige problematikker.

Jesper er nysgerrig af natur og lidt af en nørd. Derfor har han taget mange kurser og videreuddannet sig i høj grad. Du kan herunder se et udpluk:

 • Idrætsfysioterapi (Exam. idrætsfysioterapeut)
 • McKenzie (MDT)
 • Mulligan
 • Z-health /funktionel neurologi
 • Træning og styrketræning

Jesper blev uddannet fysioterapeut i 2010 og har siden 2014 været dybt involveret i Parasport Danmark – herunder atletudvikling, kulturændring, fysisk træner og fysioterapeut til Paralympiske Lege 2016, ledende fysioterapeut ved Paraoplympiske lege 2021, diverse VM, EM og meget mere. Dette har især været inde for sportsgrenene ridning, kørestolsrugby og bordtennis.

Derudover har Jesper i mange år været medrejsende fysioterapeut for bl.a. atletik- og junioratletiklandsholdet samt Odense Atletik. Jesper har selv tidligere dyrket elitesport indenfor bl.a. atletik, badminton og amerikansk fodbold.

I forbindelse med Jesper speciale i hofteproblematikker har han et tæt samarbejder med Horsens Sygehus og Hofteforskerne fra Horsens og Skejby sygehus.

Jesper går aldrig af vejen for en faglig spændende udfordring. Derudover er Jesper af den skole, at alt foregår i hjernen! Alt starter, sendes, modtages, bearbejdes her. Kroppen gør intet selv.

Du kan connecte med Jesper via hans LinkedIn, hvis du er nysgerrig på, hvad han ellers har taget.

Du kan også følge ham på Facebook eller Instagram

Fysioterapeut med fokus på alle kroppens systemer

Kenneth Schmidt

Kenneth er uddannet fysioterapeut i 2017, og har siden arbejdet på klinik i flere forskellige sammenhænge. Kenneth nørder rigtig meget, og er nysgerrig på forskellige indgangsvinkler til kroppen. Han forsøger konstant at holde sig opdateret på kurser, og herunder kan du se hvilke ting han blandt andet har uddannet mig indenfor:

 • Smertekursus
 • Mulligan
 • Uddannelse i visceral og lymfesystemet
 • Z-health /funktionel neurologi
 • Funktionel træning og styrketræning

Kenneth har udviklet og undervist i workshops om ergonomisk udvikling. Han beskæftiger sig med alt fra almene overbelastnings gener, sports skader, hævelser i kroppen, kroniske lidelser, genoptræning og holdtræning.

Kenneth arbejder ud fra mantraet om, at hvis vi bliver klogere på vores egen krop og dens kunnen, så vi bliver i stand til at tage vare på os selv.

Kenneth har i mange år arbejdet som frivillig lokalt i Dalum/Hjallese, og en af hans kæpheste er at få så mange til at kunne dyrke sport og være en del af et socialt fællesskab: “Jeg har hele mit liv været aktiv, og prøvet til med alle former for sport, og har derved forståelse for bevægelserne og kravene indenfor mange sportsgrene.” Kenneth spiller selv badminton i divisions niveau, og holder sig aktiv med styrketræning og løb.

Kenneth går aldrig af vejen for at se dig og dine gener fra flere forskellige perspektiver, derudover er hans tankegang at alt foregår i samspil med hjernen. Derfor plejer hans råd altid at være – bevæg flere dele af din krop, på flere forskellige måder, i flere forskellige sammenhæng, og vær nysgerrig på hvad din krop egentlig er i stand til.

Kontakt Kenneth og hør om han kan hjælpe dig

Du kan også connecte med Kenneth via LinkedIn eller følge ham på Facebook

Fysioterapeut og hestefysioterapeut

Daniella Rønnow

Daniella blev uddannet fysioterapeut i 2018 og hestefysioterapeut i 2020. Daniella har en kæmpe
passion for heste og ryttere og ønsker at hjælpe dem til at præstere bedst muligt i ridningen.

 • Moderne smertevidenskab
 • Mckenzieurser
 • Kurser om rytter biomekanik ved Centaur Biomechanics
 • Myofascial kursus til heste ved dyrlæge, Tove Due
 • Kursus om rytterens sæde ved Franklin Method

Daniella sørger hele tiden at følge med i det nyeste litteratur om heste og ryttere og deres indvirkning på hinanden.
Hun har en tro på, at for at equipagen skal lykkes skal man kigge på både hesten og rytteren. Hvis ridningen ikke fungerer er det vigtigt at gå back to basics. Hvis basis er på plads i hestens og rytterens krop vil de præstere bedst muligt. Hun går meget op i de små detaljer, som er dem der gør den store forskel, når vi skal præstere med vores heste.

Daniella ser ridning som en dialog mellem to væsner, der sigter mod at etablere den perfekte harmoni og smelte sammen til ét væsen. For at væsner kan smelte sammen er de nødt til at være gode hver for sig for at blive perfekte sammen.

Personligt har Daniella redet siden hun var 4 år gammel. Hun har bl.a. arbejdet med væddeløbsheste i Australien og var med én af equipagerne til de paralympiske lege i dressur i Tokyo i 2021.

Daniella behandler også heste, som I kan læse mere om her:
Facebook: Rønnows Hestefys
Hjemmeside: Rønnowshestefys.dk