Dækning via Sundheds- eller Ulykkesforsikring

Som udgangspunkt tager Din Personlige Fysioterapeut og Sportsklinik imod forsikringspatenter fra alle forsikringsselskaber.

Du skal dog være opmærksom på, at forsikringsselskaberne har forskellige krav, og tilgange.

Her finder du en liste med svar på de mest stillede spørgsmål.

Før din behandling

Vi hjælper dig gerne, med råd og vejledning.
Men husk, at der er spørgsmål, som kun dit forsikringsselskab kan svare på.

De fleste forsikringsselskaber giver dog mulighed for frit fysioterapivalg, selvom de har fundet en fysioterapeut til dig.

  • Vi anbefaler, at du kontakter din private forsikring direkte, og forklarer dem, at du gerne vil benytte fysioterapi i en klinik udenfor ydernummer. Derefter beder du dem sende en bekræftelse på, hvor meget de dækker for de enkelte ydelser, og hvordan de vil have at afregningen skal foregå. (Det gør de altid som standard).
  • Når du snakker med forsikringen om dette, vil nogle forsikringer forsøge at bede dig finde en anden fysioterapeut.
    Men du er i din fulde ret til at selv at finde den fysioterapeut, du vil bruge og klare afregningen selv, eller bede dem dække ved den fysioterapeut du har fundet.

Nogle forsikringer kræver en henvisning fra lægen, før de tilbyder dækning. Også selvom du vælger at benytte en klinik, hvor henvisningen ikke benyttes.

Hvis du har brug for yderligere begyndelse, så brug

  • At Din Personlige Fysioterapeut og Sprotsklinit har særlige kompetencer indefor din problematik. Og
  • At du har været hos os tidligere, og har gode erfaringer derfra.

Betaling

Forsikringsselskaberne har mange forskellige måder, at afregne fysioterapi.
Det har vi ingen indflydelse på.

Visse selskaber har særlige fremgangsmåder for betaling

  • Danica Pension udbetaler via Sygesikring Danmark (også selvom du måske ikke er medlem).
  • Hos nogle få forsikringer står du selv for afregningen ved os, og indhenter dernæst selv pengene fra din forsikring ved at sende kvitteringen til dem.

Har du yderligere spørgsmål?

Eller ønsker du at bestille en tid?

Som udgangspunkt tager vi imod forsikringspatienter fra alle forsikringer.

Forsikringerne har mange forskellige måder at dække fysioterapi på og det kan være svært at finde ud af. De fleste forsikringsselskaber giver dog mulighed for frit fysioterapivalg, selvom de har fundet en fysioterapeut til dig.

Derfor anbefaler jeg, at du kontakter din private forsikring direkte, og forklarer dem, at du gerne vil benytte fysioterapi i en klinik udenfor ydernummer. Derefter beder du dem sende en bekræftelse på, hvor meget de dækker for de enkelte ydelser, og hvordan de vil have at afregningen skal foregå.

Nogle forsikringer kræver en henvisning fra lægen, før de er villige til at tilbyde en dækning, også selvom du vælger at benytte en klinik, hvor henvisningen ikke benyttes.

Hvis de har brug for yderligere begrundelse, kan du eventuelt begrunde dit ønske med:

Som udgangspunkt tager vi imod forsikringspatienter fra alle forsikringer.

Men for at have mere tid med dig som patient og du har vores fulde fokus, står du for afregningen med os, og indhenter dernæst selv pengene fra din forsikring.

Når du snakker med forsikringen om dette, vil flere forsikringer bede dig finde en anden fysioterapeut. Men du er i din fulde ret til at selv at finde den fysioterapeut, du vil bruge og klare afregningen selv.

Hvis du har behov for en forklaring eller hjælp er du velkommen til at ringe.