Dækning via Sundheds- eller ulykkesforsikring

Forsikringerne har mange forskellige måder at dække fysioterapi på og det kan være svært at finde ud af. De fleste forsikringsselskaber giver dog mulighed for frit fysioterapivalg, selvom de har fundet en fysioterapeut til dig. 

Derfor anbefaler jeg, at du kontakter din private forsikring direkte, og forklarer dem, at du gerne vil benytte fysioterapi i en klinik udenfor ydernummer. Derefter beder du dem sende en bekræftelse på, hvor meget de dækker for de enkelte ydelser, og hvordan de vil have at afregningen skal foregå.

Nogle forsikringer kræver en henvisning fra lægen, før de er villige til at tilbyde en dækning, også selvom du vælger at benytte en klinik, hvor henvisningen ikke benyttes.

Hvis de har brug for yderligere begrundelse, kan du eventuelt begrunde dit ønske med:

• at vi har specialkompetencer, der er relevante for din problematik
• at vi tidligere har haft et forløb, hvis det er tilfældet
• at du har tillid til behandleren
• at vi allerede har kendskab til dig, hvilket typisk vil lette dit forløb, så vi hurtigere kan arbejde med at skabe den ønskede bedring og forandring.

Som udgangspunkt tager vi imod forsikringspatienter fra alle forsikringer.

Men for at have mere tid med dig som patient og du har vores fulde fokus, står du for afregningen med os, og indhenter dernæst selv pengene fra din forsikring. 

Når du snakker med forsikringen om dette, vil flere forsikringer bede dig finde en anden fysioterapeut. Men du er i din fulde ret til at selv at finde den fysioterapeut, du vil bruge og klare afregningen selv.

Hvis du har behov for en forklaring eller hjælp er du velkommen til at ringe.